Mielőtt elfelejteném...

2012.04.28. 23:02

Kapitány a hajónaplónak:

Gépház riadó! Indulásra felkészülni!

Egy ideje gondolkodom már rajta, hol lehetne összegyűjteni azt a pár -számomra érdekes- gondolatot, amit érdemesnek tartok arra, hogy megőrizzem az utókor(om)nak.

Vagyok annyira önző, hogy elsősorban magam miatt csináljam. Évek óta érzem, hogy egyszer valaki majd komoly összeget fog keresni azzal, hogy vmi közepes bonyolultságú algoritmust megálmodva a már egyszer elolvasott adatokat katalogizálja. Azt vettem észre, rengeteg időm megy el arra, hogy egy információt keresve olyan irreleváns tartalmakat böngésszek, melyekből kinyerni szándékozom azt a bizonyost, persze többnyire sikertelenül. Kellene vmi jó kis katalogizáló, platformfüggetlen, on-line szinkronizálható katalógus... Erre szánom ezt a blogot.

Vissza a kályhához! Szóval, a gondolataim megosztása... Kézenfekvő lenne kiposztolni vmi menő közösségi oldalra, de ennél azért többre vágyom. Így most elérkezett az idő, hogy kísérleti jelleggel blog írásába kezdjek.

Aztán majd meglátjuk mennyi időm, és főleg kedvem lesz foglalkozni vele...

Elsőre ennyi elég is.

Nincs is más hátra: gépház! Negyed fordulattal előre! : )

A bejegyzés trackback címe:

https://understood.blog.hu/api/trackback/id/tr894478600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása